Fribiljetter till CeMAT 31 maj – 3 juni 2016

april 1, 2016 Uncategorized

Genom ett samarbete med industrimässan CeMATs Sverigerepresentant Trade Fair Agency kan  Intelligent Logistik erbjuda läsare gratis entrékort till mässan.
Värdet av entrékortet uppgår till cirka 410 SEK för alla dagar. För att registrera entrékort klicka här. Detta entrékort gäller för en dag på mässan. Vänligen kontakta Trade Fair Agency AB via info@tradefairagency.se om ni önskar besöka mässan flera dagar, ange då hur många personer som kommer att åka samt hur många dagar ni planerar att besöka mässan så skickas ytterligare biljettlänkar till er mailadress.

CeMAT 2016 – “Smart Supply Chain Solutions”. CeMAT 2016 går den 31 maj-3 juni i Hannover och är branschens flaggskepp och viktigaste mötesplats för den intralogistiska industrin. På CeMAT presenteras de senaste innovativa lösningarna, i linje med Industri 4.0, inom förpackningsteknik, tryck, märkning och konverteringsteknik, såväl som inom materialhantering, industritruckar och transportsystem. Även lagerteknik och system för lastnings- och lossningsutrustning är viktiga inslag på CeMAT. Andra delar på mässan är integrerade lösningar för logistiktjänster, intralogistiska system och programvara såväl som styrteknik och Auto ID/RFID-lösningar mm.

Läs mer om CeMAT 2016 på http://www.cemat.de/home.

 

Internationell nätverksträff för besökare

Välkommen på en exklusiv nätverksträff för besökare på CeMAT, onsdagen den 1 juni kl 16.30. Här får du möjlighet att samtala och utbyta erfarenhet med andra besökare från hela världen under trevliga former. Mässan bjuder på dryck och tilltugg. Eventet inleds med ett välkomnande från mässledningen samt en kort presentation där årets mässa, dess innehåll, nyheter och teman presenteras. Missa inte chansen att delta!

När: Onsdag den 1 juni, kl 16.30. (öppet hus fram till kl 19.00)

Var: Hall 27, monter B16

OSA: Senast den 15 maj till info@tradefairagency.se. Ange företag, namn och epostadress när du anmäler dig.


Läs mer