Om oss

Om Intelligent Logistik

Tidningen Intelligent Logistik är Nordens största och enda renodlade logistiktidning.

Intelligent Logistik är en privatägd, oberoende affärstidning som ges ut av förlaget Intelligent Logistik HB. Tidningen grundades av Gösta Hultén och Gustaf Berencreutz år 2005 för att den växande, allt viktigare logistikbranschen saknade en renodlad logistiktidning och mötesplats. Tidningen drivs idag av Gösta Hultén och Gustaf Berencreutz.

Med Intelligent Logistiks tematidning i Dagens industri som når ca 400 000 läsare och nyhetsportalen intelligentlogistik.com, är vi Nordens ledande kanal för att kommunicera med alla som arbetar med och intresserar sig för logistik och försörjningsfrågor inom industri, handel, tjänstesektor och offentlig verksamhet. Tidningen är även mediapartner till och bevakar alla betydande branschmässor och konferenser.

Tidningen har två utgåvor per år. Vi bevakar logistikens hela bredd, från transporter, godsflöden och lager till fastigheter, infrastuktur och teknik. Vi följer den globala utvecklingen från makrotrender till förändrade köpbeteenden och nya digitala möjligheter. Extra fokus lägger vi på logistiklägen, logistikfastigheter, nya etableringar och affärer.

Välkommen till din kunskapskanal inom logistik !