Anna Johansson talar på logistikseminarium

september 30, 2015 Infrastruktur , Logistik , Uncategorized
Anna Johansson talar på logistikseminarium
Anna Johansson intervjuades av Gösta Hultén vid Örebero Logistikdagarr. Foto Lena Sonne

Anna Johansson intervjuades av Gösta Hultén vid Örebero Logistikdagarr. Foto Lena Sonne

Torsdagen den 1 oktober medverkar infrastrukturministern på Företagarforum i Sandviken. Anna Johansson kommer att prata om regeringens prioriteringar för infrastruktur och transporter och hur området ska bidra till att nå målen om fler jobb och mindre miljö- och klimatpåverkan. MellanSveriges LogistikNav, ett regionalt kunskaps- och marknadsföringsnätverk arrangerar logistikseminariet.

– Jag ser fram emot Företagarforum i Sandviken, och att få berätta om regeringens arbete för att nå målen om EU:s lägsta arbetslöshet år 2020 och att minst 250 000 nya bostäder ska byggas till år 2020. Regeringens ambition är också att miljöpåverkan från transportsektorn ska minskas, säger Anna Johansson.

Företagarforum är den största näringslivsmässan i regionerna Dalarna – Gävleborg och arrangeras vartannat år. Årets tema är ”Framtidens Industrier” med fokus på innovation och kompetens. Bakom Företagarforum står bland annat Företagarna i Sandviken, Sandvikens kommun, Region Gävleborg, Sandvik AB och AGA AB. Mellansvenska handelskammaren bistår och har tagit initiativ till MellanSveriges LogistikNav.

 


Läs mer