Logic Consulting transporthjälp åt Superfront

augusti 19, 2019 Logistik , Transport

Logic Consulting har  fått i uppdrag att göra en transportupphandling för Superfront, som designar skåpsluckor, toppar och sidor som kan monteras utanpå IKEA:s stommar.

 I samarbetet ingår kartläggning av nuvarande transportlösningar, samt att vara stödjande logistikkonsulter vid kommande fraktupphandlingar.

Superfront startades år 2013 och designar skåpsluckor, toppar och sidor som kan monteras utanpå IKEA:s stommar, vilket ger en ny fräsch möbel med minimal materialåtgång.  Ägarna är Monica och Mick Born som tack vare hårt arbete och ett stort designkunnande lyckats få sitt bolag att omsätta närmare 45 M sek 2018. Då företaget expanderar har nu Logic Consulting anlitats för att effektivisera och minimera kostnaderna för Superfronts logistiklösningar.

–  Vi ser fram emot de sänkta kostnader och den kvalitetshöjning som Logic ser sig kunna leverera, kommenterar Superfronts vice vd Anna Rosenberg som stått för upphandlingen av Logic Consulting.

Logic Consulting är ett konsultföretag, och de tre grundarna är specialister på bland annat supply chain management, fraktupphandlingar, e-handels logistik och logistiklösningar. Transportupphandlingen påbörjades i maj och beräknas vara klar i januari.