Framtidens logistik och förpackningslösningar

januari 29, 2019 Logistik

Den 6-7 februari förvandlas Malmömässan till den perfekta mötesplatsen för dig som vill uppdatera dig inom de senaste förpacknings- och logistiktrenderna, öka din kunskap, få inspiration och utbyta erfarenheter med branschen.

– I år fokuserar vi mycket på hållbarhet, digitalisering och trender. Vi vill att man ser dessa två dagar som en plats för att samla kunskap och hänga med i den snabba utvecklingen, menar Emelie Törn, projektledare för Empack och Logistics & Distribution.

På mässan kan du ta del av allt ifrån hållbara och smarta lösningar inom förpackning och flexibla produktionssystem till lagerinredning och materialhanteringsteknik inom logistiken. Utställare visar de senaste produktnyheterna, nya tekniska lösningar och innovationer för att utveckla branschen.

Några höjdpunkter under mässdagarna. På mötesplatsen kan du lyssna på seminarier med framtidsspaningar, inspiration och praktiska case av välkända profiler och branschpersonligheter på mässans tre scener. Exempel på talare är:

  • Per Holknekt, entreprenör
  • Göran Adlén, trendspanare
  • Karin Brynell, Svensk Dagligvaruhandel
  • Arne Andersson, Post Nord
  • Cecilia McAleavey, Oatly

Logistikforskaren Per Olof deltar i livesändningen av Logsitikpodden på plats på mässan och i paneldebatten om hållbarhet i fokus finns välkända deltagare ifrån Stora Enso, Tetra Pak, Volvo Group och Oatly. Båda mässdagarna inleds med nätverksfrukostar och den första dagen, 6e februari, avslutas med ett branschmingel i entrén. Ett tillfälle för dig att nätverka och utbyta kunskaper med kollegor i branschen.

– Det är unikt att få möjligheten att träffa ledande leverantören ifrån hela produktionskedjan under ett tak – och samtidigt ta del av alla spännande nyheter i branschen, avslutar Emelie Törn.

Faktaruta:

Tid? 6 februari kl. 09.00 -17.00 & 7 februari kl. 09.00 -16.00

Plats? Malmömässan, Malmö

Vad? Mötesplatsen som samlar hela produktionskedjan under ett och samma tak. Parallellt med Empack och Logistics & Distribution arrangeras Industrimässorna som består av koncepten Automation, Underhållsteknik, Mät- & Reglerteknik, Pumps & Valves och Worksafe.

Varför? Närmare 170 leverantörer, 3 scener, konferenser, nätverksfrukostar, branschmingel och mycket mer.

Fri entré: Ett besök på mässan är kostnadsfritt när du registrerar dig på easyfairs.com/empackmalmo eller easyfairs.com/logistics