Cross Nordic Logistics får ny ägare

oktober 1, 2018 Logistik

Cross Nordic Logistics har i dagarna förvärvats av företaget Reach Logistics (tidigare OnePartnerGroup Logistics) som går in som huvudägare. Reach Logistics driver lager- och logistikföretag i flera städer i Sverige.

– Förvärvet gör att Reach Logistics tar ytterligare steg framåt inom lager- och logistikverksamheten då Cross Nordic Logistics är ett automatiserat logistikföretag och har ett antal kunder som idag plockas och packas i automatiska flöden, kommenterar Johan Lindahl, vd för Reach Logistics.

Både Fredric Grosselfinger och Jonas Källqvist, ägare av Cross Nordic Logistics, är kvar i bolaget och kärnverksamheten kommer att förbli den samma. Med Reach Logistics som huvudägare hoppas företaget kunna expandera och stärka sin verksamhet inom 3PL.

– Detta innebär att våra befintliga och framtida kunder har ännu större möjlighet att expandera tillsammans med oss och vi ser väldigt ljust på framtiden med Reach Logistics som ny huvudägare, kommenterar Fredric Grosselfinger, ägare av Cross Nordic Logistics.

Reach Logistics driver idag lager- och logistikverksamhet i Jönköping, Nässjö, Kungsbacka och Göteborg.


Läs mer