Bubbleroom tar hjälp av Logent

november 1, 2018 Logistik

Ville Kangasmuukko, CEO Bubbleroom och Eric Sandgren, Head of Business Development Logent Group tecknar avtal om samarbete inom Logistik. Foto: Logent.

E-handelsföretaget Bubbleroom tar hjälp av Logent som kommer sköta logistikflödet på deras nya lager i Borås.

– Bubbleroom växer i snabb takt och vi hoppas att kraftigt kunna sänka våra ledtider till kund med Logents hjälp. De har väldigt starka referenser och en stark kundportfolio, i synnerhet e-handelsföretaget Boozt som verkar inom samma segment som oss, kommenterar Ville Kangasmuukko, CEO Bubbleroom.

Bubbleroom är en e-handelssajt för märkeskläder och ingår i Consortio Fashion Group koncernen. Bubbleroom levererar till hela Europa och strävar efter att bli störst i norden på festmode till kvinnor.

Ville Kangasmuukko berättar att det är viktigt för Bubbleroom att hålla ner logistikkostnaderna för att kunna fortsätta växa i samma takt.

– För oss är det viktigt att ha en leverantör som kan säkra vår kapacitet så vi kan ha fortsatt hög tillväxt. På sikt vill vi gå in på en mer automatiserad lösning och vi känner oss trygga tillsammans med Logent när det blir aktuellt, säger Ville.

Den nya satsningen innebär att Logent initialt kommer nyanställa minst 35 personer för att bemanna Bubblerooms nya lager på Getängsvägen i Borås. Bubbleroom förväntas ha en fortsatt stark tillväxt och Logent hoppas få förtroendet att följa Bubbleroom på tillväxtresan.