Croisette får uthyrningsuppdrag i Västerås

maj 24, 2023 Lager , Logistik

Croisette Real Estate Partner har fått uppdraget av Blackstoneägda Mileway, det ledande paneuropeiska företaget för last mile-logistikfastigheter, att leda uthyrningen av totalt 66 000 kvadratmeter lager- och logistik i Stenby-Finnslätten, Västerås.

Fastigheten ligger i ett attraktivt industriområde, ett stenkast från både E18 och riksväg 56 och består idag av en logistikbyggnad med en uthyrningsbar yta om cirka 41 000 kvadratmeter och en planerad byggnad upp till 25 000 kvadratmeter. Fokus i uthyrningsprocessen kommer att ligga på verksamheter med behov av lager, logistik och produktion.
– Västerås fortsätter att växa och vi är stolta över att kunna erbjuda lokaler till lokala företag i expansiva Stenby-Finnslätten. Lokalerna lämpar sig perfekt för både logistik/lager såväl som till skräddarsydda produktionslokaler. Tillsammans med Croisettes närvaro och kunskap om den lokala marknaden erbjuder vi lösningar som passar den lokala efterfrågan på strategiskt placerade, hållbara och moderna ytor, säger Anton Blidhem,  Mileway.


Källa: Croisette