Consafe rekryterar i Karlskoga

juni 13, 2012 IT/Teknik , Produktion

Consafe Logistics expanderar och söker nya applikationskonsulter inom IT-lösningar för produktionslogistik i Karlskoga.

Efterfrågan på kraftfulla IT lösningar för produktionslogistik ökar. Consafe Logistics i Karlskoga är verksamma inom produktionslogistik och levererar IT-lösningar till tillverkningsindustrin. Företaget har kunder inom produktion och lagerhantering över hela Europa och söker nu fler applikationskonsulter i Karlskoga för att svara mot den ökande efterfrågan.
– Vi vill satsa på att expandera här i Karlskoga och är övertygade om att den kompetens vi söker finns här. Vi erbjuder våra medarbetare ett intressant uppdrag på en internationell marknad, säger Magnus Bårdén, affärsområdeschef Manufacturing, Consafe Logistics Group i ett pressmeddelande.
Consafe Logistics implementerar mobila IT- lösningar till tillverkningsindustrin i Skandinavien. Lösningar bygger ihop produktionsgolvet med affärssystemet med syfte att förbättra transparensen i materialflödet och säkerställa att produktionen sker med rätt material, i rätt tid och på rätt plats i flödet.
– Trenden vi sett de senaste åren är att våra kunder vill vara i fronten av den tekniska utvecklingen. Idag är efterfrågan på ”appar” för styrning och beslutsstöd i produktionslinjen lika frekvent som behovet av truckdatorer, etikettskrivare eller scanners.
Företaget rekryterar i första hand applikationskonsulter men planerar ytterligare rekryteringar inom snar framtid.
Consafes verksamhet drivs i tre affärsområden: Warehouse & Distribution, ConsafeMobility och Manufacturing. Företaget finns representerade i ca 30 länder med dotterbolag i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Polen och Storbritannien.
 


Läs mer