Ny logistikanläggning i Eskilstuna

juni 13, 2012 Fastigheter , Logistik , Logistiklägen

A-förpackning har tecknat ett avtal med Logistic Contractor om att bygga en logistikanläggning på ca 4 000 kvadratmeter i Eskilstuna Logistikpark.

A-förpackning AB är ett familjeägt västsvenskt emballageföretag med ca 60 anställda och huvudkontor i Mölndal. Företaget finns sedan tidigare i Eskilstuna men kommer genom satsningen att stärka sin position och närhet i Stockholm-Mälardalen.
– Efter 50 år tar vi nu nästa steg och etablerar oss i Eskilstunas nya logistikcentrum. Vi kommer att bygga 4 000 kvadratmeter höglager och även kontor, för att kunna serva våra kunder i detta område, lika bra som vi idag kan serva våra kunder i Västsverige, kommneterar Åke Lindgren, vd och ägare i A-förpackning.
– Vi är övertygade om att framtiden kräver både kortare och snabbare leveranser och allt sedan starten så har vi på A-förpackning varit tidigt ute med våra logistiklösningar.
Han berättar att A-förpackning redan på 60-talet utförde JIT- (just in time) leveranser till industriföretag i Göteborg.
– Vår etablering i Eskilstuna är också starten på en expansiv fas för oss som företag, där mer detaljer först blir officiella under Scanpack 2012.
Byggstarten har inletts och byggtiden beräknas till ca nio månader.


Läs mer