Broman Group automatiserar med Swisslog

december 4, 2019 IT/Teknik , Logistik

Broman Group har valt Swisslog som leverantör till sitt automatiserade logistikcenter i Kervo, Finland. Det nya kontraktet inkluderar uppgradering av befintlig automation, design och leverans av ny logistiklösning samt SynQ (WMS-system). Logistikcentret kommer att rullas ut i flera faser med första go-live i början av 2020.

– Vi är stolta att kunna leverera denna betydande logistiklösning i Finland för Broman Group och därmed bli en del av företagets fantastiska tillväxthistoria, kommenterar Ville Lukkari, Country Manager, Swisslog Finland.
Broman Group är ett konsoliderat företag som specialiserat sig på försäljning av bil- och motorcykeldelar och utrustning, verktyg, båt- och fiskeutrustning samt hushålls- och fritidsprodukter. Idag har Broman Group över 1 700 anställda och är en av de ledande inom sin verksamhet i Finland. Logistikcentret ligger nära Helsingfors.

– Automationsprojektet är en betydande investering som kommer stärka företagets strategi för att utveckla logistikverksamheten, kommenterar Antti Tiitola, vd för Broman Group.