Aditro vinner OBH Nordicas logistik

juni 14, 2012 IT/Teknik , Logistik , Transport

Aditro Logistics blir ny logistikpartner till OBH Nordica. Avtalet innebär att Aditro Logistics inledningsvis kommer att ta ansvaret för OBH Nordicas distribution i Norden.

OBH Nordica är i full gång med att bygga om sin logistiklösning, bl a med ett centraliserat Nordiskt logistikcenter i Finnerödja. Som logistikpartner för Norden väljer de nu tredjepartslogistikern Aditro, som ska sköta verksamheten i centrallagret och ansvara för den nordiska distributionen.
– Vår kompetens och våra system kommer väl till pass i OBH Nordicas anläggning, samtidigt kan vi på sikt nyttja den kapaciteten som finns tillgänglig i Finnerödja, säger Matthias Kettelhoit , vd på Aditro Logistics i ett pressmeddelande.
Enligt Mats Edberg, Supply Flow Director för OBH Nordica kan företaget bl a dra nytta av Aditros IT-system.
– När vi nu bygger vår framtida logistiklösning, med ett centraliserat Nordiskt logistikcenter i Finnerödja, ser vi med fördel hur vi bland annat kan dra nytta av Aditro Logistics IT system och kompetens då vi är inne i en intensiv period där många projekt sammanfaller, kommenterar han.
OBH Nordica utvecklar produkter och apparater inom kök, hushåll, hår och personvård. Bolaget är nordenbaserat med huvudkontor i Sverige, bolag i Danmark, Finland och Norge, och verksamheter i Kina, Tjeckien och USA.
 


Läs mer