Här är Plans nya medlemsskrift Planetern

mars 30, 2015 Forskning , IT/Teknik , Logistik , Produktion
Här är Plans nya medlemsskrift Planetern

– En förening är beroende av sina medlemmar, utan engagerade medlemmar blir det ingen bra förening, säger Kasewa Dabagh Celepi.

Sedan 1 januari 2015 är Intelligent Logistik officiell medlemstidning för Plan. En del i samarbetet är att Intelligent Logistik producerar Plans nya medlemsskrift Planetern, som ges ut fyra gånger per år.

I mitten av Intelligent Logistik nummer 2-3 hittas första utgåvan av logistikföreningen Plans nya medlemsskrift Planetern, som blir en integrerad del i Intelligent Logistiks affärsmagasin och även skickas ut med Plans nyhetsbrev, fyra gånger per år.
– Syftet är att lyfta fram medlemmarna och visa hur stor kompetens som finns inom Plan, säger Kasewa Dabagh Celepi, styrelsemedlem i Plan och ansvarig för kommunikation tillsammans med Madelene Parkhagen.
– En förening är beroende av sina medlemmar, utan engagerade medlemmar blir det ingen bra förening.
– Intelligent Logistik är ett erkänt namn inom logistikvärlden och det känns bra att ha inlett ett samarbete med dessa personer. Det är ett engagerat gäng människor som är på plats där det händer! Det skall bli kul att jobba tillsammans med dem, säger Madeleine Parkhagen.

Stort kunskapsutbyte
Planetern ska innehålla medlemskrönikor, intervjuer, reportage och bevakning av Plans alla aktiviteter
– Det händer väldigt mycket inom Plan och det sker hela tiden kunskapsutbyte, både på konferenser, utbildningar och mätverksträffar, men även genom mentorsprogram och andra mindre kända akrtiviteter, säger Kasewa Dabagh Celepi.
Hon och Madelene Parkhagen hoppas att satsningen ska öka nätverkandet och få Plans medlemmar engagerade och integrera ännu mer med varandra.
– Vi hoppas att ännu fler ska vilja agera värdar för nätverksträffar, skriva krönikor, bli mentorer och delta aktivt i forumet på LinkedIn.
Engagemanget ger värdefulla kontakter, kunskapsutbyte och ökad kompetens.
– Plan är till för alla, från nyutexaminerade studenter till erfarna ledare och experter. Vi har alla olika kompetenser och kan ha nytta av ett nätverk på olika sätt.
– När vi i framtiden får höra om bra affärer, relationer eller kompetens som skapats via nätverk inom Plan, då har vi lyckats med vår satsning!

Här kan du läsa första numret av Planetern (pdf)

Psst… Missa inte Plankonferensen den 15-16 april! Mer info här


Läs mer