“ Våra pågående projekt går väldigt bra”

februari 6, 2024 Fastigheter , Lager , Logistik

  Panattoni är en ledande utvecklare av logistikfastigheter i Europa och  finns i 15 länder. De  har storsatsat i Sverige under de senaste åren. Idag är dock uthyrningsläget betydligt kärvare för stora logistikbyggen än när beslut om satsningar togs 2022

– Våra pågående projekt går väldigt bra och följer vår plan. Vi har dessutom under 2023 färdigställt vårt första projekt, Panattoni Park Enköping som är en stor anläggning på 68,000 kvm, säger Fredrik Jangesjö Rosell, vd för Panattoni Sverige..

Pågående projekt är Panattoni Park Strängnäs 70,000 kvm, Panattoni Park Åstorp, 46,000 kvm och Panattoni Park Rosersberg 40,000 kvm som alla kommer att bli färdigställda enligt plan under 2024.

– Vi byggstartar nu också Panattoni Park Landvetter om 14,000 kvm i januari med ungefär ett års byggtid,

– Vi har fortsatt en stark tilltro till marknaden och att det finns ett stort underliggande behov för nya lokaler. Vi kommer att fortsätta att försöka hitta nya investeringsmöjligheter för att tillföra yta till marknaden. Vi har arbetat upp en hel del dialoger under andra halvan av 2023 som vi hoppas och tror kommer att kunna leda till nya affärer inom de närmaste sex månaderna.