Nordier knycker logistikkompetens från CBRE

april 11, 2013 Arbetsmarknad , Fastigheter , Logistik

Nordier satsar på logistikrådgivning genom nya Nordier Retail & Logistics. För att lyckas har två toppnamn inom logistikrådgivning från CBRE, Magnus Hammar och Mikael Karlsson, värvats som partners.

Nordier satsar på rådgivning inom Logistik skriver företaget i ett pressmeddelande Två nya partners knyts till företaget. Magnus Hammar och Mikael Karlsson som båda arbetat inom området på CBRE och nu blir partners i det nybildade bolaget Nordier Retail & Logistics AB. Vd för det nya bolaget blir Magnus Hammar.

“Målet är att etablera oss som en av de allra främsta aktörerna även inom detta segment säger Andreas Eneskjöld, vd Nordier Property Group. Teamet har redan visat att de är några av de mest anlitade personerna inom segmentet och i takt med ökande professionalism från beställarsidan och minskande marginaler i en allt mer konkurrensutsatt bransch, tror vi timingen är god för en satsning på de bästa rådgivarna.

Hammar och Karlsson har tillsammans över 20 års erfarenhet av bl a logistikuthyrning samt transaktionsrådgivning inom segmentet.

“Vi har lyckats mycket väl med vår rådgivning under 2012 där vi haft en avslutsfrekvens på försäljningsuppdrag om 85 % och hyrt ut 55 000 kvm lokaler. Jag är mycket glad att vi kan satsa på ytterligare ett bolag med två seniora partners” säger Andreas Eneskjöld.

Under våren har man knutit till sig ytterligare fyra nya medarbetare inom uthyrning och transaktioner.


Läs mer