Logicenters rekryterar i Sverige och Danmark

november 13, 2018 Fastigheter , Logistik

Carl Johan Enegren och Mads Fjeldhoff. Foto: Logicenters.

Logicenters  stärker sin position i Norden med två nyrekryteringar. I Sverige ansluter Carl Johan Enegren som Business Analyst och i Danmark stärker Mads Fjeldhoff teamet som Transaction Associate.

Carl Johan Enegren har rekryterats som Business Analyst till Logicenters svenska kontor. Han har en bakgrund inom fastighetsbranschen och har tidigare jobbat som fastighetsvärderare på JLL.  Mads Fjeldhoff tillsätts som Transaction Associate hos Logicenters i Danmark. Han och kommer att utveckla affärsmöjligheter och arbeta med förvärvs- och uthyrningsförhandlingar. Mads har stor erfarenhet från branschen och har tidigare arbetat med marknadsanalys och fastighetsvärdering på Sadolin & Albæk (numera Colliers). Därifrån fortsatte han till investeringsteamet på ATP Real Estate. Där arbetade han med en rad stora transaktioner, bland andra förvärvet av halva Danicas köpcentrumportfölj.
– Jag är otroligt stolt att få välkomna Carl Johan och Mads till Logicenters. För att kunna möta ambitionen att alltid ligga i framkant, arbeta proaktivt med hyresgästerna och utveckla
Logicenters plattform behövs deras expertis. Rekryteringarna är redan två viktiga tillgångar i våra team och de kommer definitivt att bidra med nya perspektiv, säger Matthias Kettelhoit, vd Logicenters.