Eklandia hyr ut till JAB Logistics i Arendal

december 15, 2015 Fastigheter , Lager
Eklandias fastighet på oljevägen i Arendal. Foto Eklandia.

Eklandias fastighet på oljevägen i Arendal. Foto Eklandia.

Göteborgsbaserade fastighetsbolaget Eklandia hyr ut 10 500 kvm logistikyta i Arendal  till JAB Logistics, med inflytt om ett år.

JAB Logistics verkar inom transport och logistik och finns idag på två olika adresser i Göteborg. Bolaget väljer nu att samlokalisera i Eklandias fastighet i Arendal. Inflyttning sker i december 2016.– Vi är inne i en tillväxtfas och har växt ur våra befintliga lokaler. Eklandias lokal på Oljevägen kommer att passa vår verksamhet perfekt efter den hyresgästanpassning som kommer att ske innan vår inflyttning, säger Joakim Bernhardtz, vd för JAB Logistics AB.
– Uthyrningen är en stark signal på Göteborgs attraktivitet som logistikmarknad. För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bl a Eklandia logistikpark i nära anslutning till Göteborgs Hamn där vi planerar en storskalig etablering med flera logistikfastigheter på sammanlagt 70 000 kvm, säger Stefan Vilhemsson, uthyrare på Eklandia Fastighets AB.


Läs mer