Cushman & Wakefield erhåller stort uthyrningsuppdrag av Stendörren

oktober 17, 2023 Fastigheter , Lager , Logistik , Logistiklägen
Cushman & Wakefield erhåller stort uthyrningsuppdrag av Stendörren

 Stendörren Fastigheter AB anlitar Cushman & Wakefield som exklusiv rådgivare i uthyrningsarbetet av fastigheten Nygård 2:14 belägen i GreenHub Bro.
I GreenHub Bro erbjuds en befintlig logistikanläggning om totalt ca 130 000 kvm, tillgänglig från fjärde kvartalet 2024 då den nuvarande hyresgästen Coop avflyttat. Här finns järnvägsanslutning till Mälarbanan med kombiterminal och möjlighet till egna stickspår direkt in i lokalerna. Fastigheten går att anpassa till lokaler från 10 000 kvm och passar även bra för tillverkning och annan industri. Det strategiska läget i Mälardalen med närhet till Stockholm skapar goda möjligheter till effektiv logistik.
Maria Jonsson är utvecklingschef på Stendörren Fastigheter: – Vi på Stendörren ser fram emot ett givande samarbete där Cushman & Wakefields paneuropeiska och internationella nätverk ökar räckvidden i marknadsföringen samt att få tillfälle att utveckla logistikanläggningen för nya kunder. Läget och fastighetens potential erbjuder fantastiskt goda möjligheter för verksamheter som vill vara etablerade i kostnadseffektiva lokaler nära Stockholm.
Rikard Skoglund, Head of Agency Leasing, Cushman & Wakefield: – Vi är glada och stolta att Stendörren har valt oss som uthyrningsrådgivare i detta spännande projekt. GreenHubs läge och volym i kombination med järnväg direkt in i anläggningen gör detta till en attraktiv produkt för många potentiella hyresgäster.