Scorett och Jetshop gör e-handel ihop

mars 20, 2018 E-handel , IT/Teknik , Lager , Logistik

Varbergsbaserade Scorett är idag en av Sveriges största butikskedjor för skor med försäljning i fysisk butik och online. I samarbete med Jetshop lanserade man i dagarna en helt ny e-handel, där fokus har legat på en förbättrad kundupplevelse och ökad konvertering.

Nya scorett.se bjuder på en sömlös upplevelse, där skillnaden mellan fysisk butik och e-handel suddas ut. Den nya e-handeln har en helt ny layout och är byggd utifrån konceptet ”mobile-first”, då de flesta som besöker scorett.se gör det från en mobil enhet. Navigering, filtrering och buy-button-area har legat i fokus för att få till bästa möjliga köpresa på den nya sajten. Kunden ska enkelt kunna hitta vilken fysisk butik som har en vara i lager samt lägga en order för hemleverans eller upphämtning i en Scorett-butik.

– I projektet har vi framförallt fokuserat på hur vi når en ökad konvertering på scorett.se. Vi har haft tillgång till all historisk besöksdata för att kunna ta rätt beslut och bygga upp den nya e-handeln med fokus på ökad försäljning, kommenterar Jetshops CPO och ansvarig projektledare Kristofer Hillhammar.

 


Läs mer