Ny logistikchef hos Sportamore

augusti 8, 2018 Arbetsmarknad , E-handel , Logistik

Sema Söderhäll har utnämnts till logistikchef i Sportamore och efterträder Jonas Kolehmainen som innehaft positionen sedan januari 2016. Sema kommer närmast från tjänsten som Head of Delivery Services på Apoteket AB.

Dessförinnan har Sema erfarenhet av arbete i en rad logistikroller på HM, bl.a. som ansvarig för logistiketableringar på nya marknader, samt som logistikchef på Gant Sweden AB.

– Vi är mycket glada att kunna tillkännage rekryteringen av Sema Söderhäll som ny logistikchef för Sportamore. Efter att under fjolåret ha investerat i nytt automatiserat lager för att rusta för tillväxt och skalbarhet står vi nu redo att ta service och effektivitet till nya höjder. Vi är övertygade om att Semas breda erfarenhet av att i logistikroller framgångsrikt ha både utvecklat löpande verksamhet och drivit etableringsprocesser kommer att vara till stor nytta i detta, kommenterar Johan Ryding, vd Sportamore.

– Jag ser fram mot att ta Sportamores logistikfunktion till nästa nivå där hemleveranser, snabbhet och effektivitet står i centrum. Jag är jätteimponerad av Sportamores starka kund- och serviceerbjudande och ser fram mot att bli en del av det teamet, kommenterar Sema Söderhäll.

 


Läs mer