Mio öppnar nytt Stockholmslager

augusti 5, 2019 E-handel , Lager

Mios nya Stockholmslager. Foto Mio.

Mio har öppnat ett 8 200 kvm stort lager i Slagsta, söder om Stockholm. Lagret ligger i nära anslutning till E4:an och blir en valbar utlämningsplats för kunder som handlar på mio.se eller i någon av Mios 9 butiker i Stockholm. 

– Med det här lagret kan vi varuförsörja Stockholm på ett nytt, smidigt och snabbt sätt. Det ger oss möjlighet att lagerföra storsäljare och våra kunder kan handla och få leverans på samma dag! Det förstärker vårt erbjudande och position på marknaden och är ytterligare ett steg i rätt riktning mot vår vision att bli störst på möbler i Sverige 2022 och utveckla Mio till Sveriges destination för möbler och inredning, kommenterar vd Björn Lindblad.

Leveransen hem till kund kommer att ske med Mio-profilerad personal genom ett strategiskt samarbete med M-leverans. Ett projekt som, enligt Mio, skapar de bästa logistiska förutsättningarna för att leverera den bästa kundupplevelsen.

– Lagret har varit igång i två månader och vi är supernöjda med starten. Den initierade prognosen var 30 000 leveranser per år, men vi har under sommaren reviderat den till 40 000 leveranser, kommenterar Björn Lindblad.