“Mina paket” – ny app för enklare e-handel

juni 16, 2017 E-handel , IT/Teknik , Logistik

I nära samarbete med bland annat Bring och DHL, släpper Unifaun appen “Mina paket” som samlar användarens pågående e-handelsleveranser på ett ställe.

Appen är framtagen för dem som handlar varor på nätet och vill ha en bra överblick över alla sina leveranser på en plats. Istället för att spåra paketen manuellt på transportörernas olika spårningssidor, samlas och spåras de automatiskt direkt i en och samma app. Grundidén är att förenkla för slutkonsumenten vilket görs bäst genom ett samarbete mellan e-handelns olika aktörer.

– Jag vågar påstå att e-handelskonsumenter idag är mer intresserade av leveranstid, leveransalternativ och översikt än vem som faktiskt utför leveransen. Att samla alla leveranser i en och samma digitala spårningslösning är ett smart sätt att möta detta, kommenterar Johan Holgersson, marknadsdirektör på Brings e-handelsdivision.

I appen kommer initialt alla paket som hanteras via Unifauns system, oavsett transportör, att visas samt paket med DHL, Bring och DB Schenker.

Mina Paket är branschöverskridande och öppen för alla som vill vara med och välkomnar därför transportörer och e-handlare att ansluta sig. Desto fler som ansluter sig, desto bättre kommer appen bli för alla oss som handlar online.

Appen finns från och med juni 2017 att ladda ner gratis i App Store och Google Play.

 

 

 

 

 


Läs mer