Högt tryck på Klarnas integrerade fraktjänst

mars 1, 2019 E-handel , Logistik

Betalbolaget Klarnas nya tjänst, Klarna Shipping Service – med  integrerade fraktval direkt i betalflödet – är en succé, det rapporterar E-handel.se.

Nyheten blev veckans mest lästa på Ehandel.se och telefonerna har  gått varma efter att e-handlarna fått nys om tjänsten.

– Intresset har varit stort från handlare, partners och logistikföretag. Det är kul och givande att få ta del av deras engagemang och feedback. Och ja, man kan väl säga att telefonerna gick varma, berättar Klarnas produktchef Rasmus Fahlander för Ehandel.se.

– Det finns ett stort intresse för att implementera tjänsten. Många handlare är beroende av att deras logistikpartner integrerar med oss för att kunna gå live med Klarna Shipping Service, så vi fokuserar på de partnerskapen för närvarande. I dagsläget ser det ut som att vi kan gå live med två av Nordens större aktörer inom kort.

Rasmus Fahlander berättar att det just nu är fullt fokus att göra tjänsten tillgänglig för så många som möjligt, genom att integrera med olika partners och plattformar.

– Vi tror att upplevelsen för konsumenter kring logistik inom e-handel kommer utvecklas drastiskt kommande år. Vi har därför byggt en produkt som kan stödja det senaste inom personliga leveranser –  innanför din ytterdörr via digitala lås, i bakluckan på din bil, till din föredragna postbox och så vidare.