Electra fördjupar samarbete med Halebop

december 1, 2016 E-handel , IT/Teknik

Halebop lanserar i veckan Re-loved – en ny mobilaffär på nätet. Mobilaffären har utvecklats i nära samarbete med och kommer att drivas av Electra. 

– Vi ser att det saknas ett schysst sätt att sälja sin gamla mobil samt ett tryggt sätt att köpa begagnade mobiler. Genom Re-loved kan vi nu erbjuda allt detta och därigenom ge gamla mobiler ett nytt liv, meddelar Regina Donato Dahlström, chef på Halebop.

Re-loved innebär att Electra tar emot den gamla mobilen och ger den ett nytt liv. Electra bedömer, rekonditionerar och återställer mobilen som sedan läggs till försäljning i begagnat-shoppen.

Inom verksamhetsområdet Electra Logistik & IT kombineras lagerhållnings- och distributionstjänster för tredje parts räkning. Electra stödjer kundernas affärer med utveckling och drift av moderna IT- och webblösningar.

– Vi är oerhört stolta som har fått delta i utvecklingen av den nya Re-loved shoppen. Electra kommer att säkra kvalitet och funktion för de begagnade mobiltelefonerna innan de säljs på nytt. Vi säkerställer att all gammal information blir raderad och att mobilen inte är låst till någon operatör, meddelar Anneli Sjöstedt, vd Electra Gruppen AB.


Läs mer