Colliers nysatsar på uthyrning för logistik

september 1, 2015 E-handel , Fastigheter , Lager , Logistik

Colliers gör en nysatsning inom Retail. Företagets nya affärschef inom uthyrning, Sophia Heurlin, kommer bl a att fokusera på att bygga upp retaildelen tillsammans med Lina Östlund som nyligen anställdes från TAM Retail.

Colliers International är globalt starka inom Retail och det är därför ett naturligt steg att åter erbjuda retailexpertis i Sverige. Det finns redan nu uppdrag att börja jobba med inom ramen för Colliers nordiska samarbete.

Sophia Heurlin: 
”Colliers har tidigare haft en stor och framgångsrik retailavdelning, där även jag själv ingått en gång i tiden. Att återuppbygga det benet inom uthyrning, känns som en självklarhet och en viktig pusselbit i att kunna erbjuda en helhet på marknaden”.

Retail ingår i Colliers nyetablerade uthyrningsgrupp som erbjuder expertis inom Handel, Kontor och Industri & logistik samt Corporate Solution. Uthyrning blir viktigt affärsområde för Colliers.

Dan Törnsten, Vd Colliers:
“Colliers övriga affärsområden som Förvaltning och Transaktion drar stor nytta av Uthyrningsgruppen, vilket i slutändan gör att vi kan erbjuda våra kunder en bättre och mer omfattande service”.

Idag består Uthyrningsgruppen av 10 personer och förutom Lina Östlund har Colliers även anställt Pär Westin och Christer Randmaa inom Uthyrning i Stockholm. Rozana Yevno och Rasmus Östlund bildar det nya Uthyrningsteamet i Göteborg. De har nu, tillsammans med Christoffer Bladh Nord ansvaret för uthyrningsuppdrag i Göteborg. Colliers är i Göteborg stora på spotmarknaden, men jobbar också i större skala med uthyrningsprojekt.


Läs mer