Airmee rekryterar från Postnord

september 19, 2018 Arbetsmarknad , E-handel , Logistik

Jesper Johnsson. Foto: Airmee.

Airmee växer kraftigt i takt med att e-handeln och efterfrågan på snabba hemleveranser ökar. Behovet av att skapa och utveckla nya samarbeten med e-handlare blir allt större.

Nu utökar Airmee sitt team genom att Jesper Johnsson rekryteras till Head of Growth med ansvar för att driva tillväxt och kundutveckling. Jesper kommer närmast från Postnord där han satt i den svenska ledningen som ansvarig för affärsområde e-Com & Logistik.

– Som ansvarig för logistik och e-handel på Postnord i Sverige och även styrelseledamot i Postnord TPL har jag naturligtvis följt alla uppstickare på marknaden. Airmee var den som jag såg som låg mest i framkant med sin teknologi och vision. Teamet var även väldigt erfaret och hade en unik sammansättning vilket lockade mig. Att vara en del av Airmees utveckling och snabbhet från idé till implementation på marknaden är förstås också en väldigt spännande resa att vara med på, säger Jesper Johnsson.

Airmee har på kort tid växt till en av de ledande spelarna i marknaden för snabba e-handelsleveranser. Antalet e-handlare som ansluter sig till Airmees tjänster ökar ständigt och under senaste månaderna har bolaget inlett samarbeten med bland annat Lyko, Skincity, Matsmart och Adlibris.

 


Läs mer