Tobias Jonasson – ny president i CSCMP

mars 7, 2018 Arbetsmarknad , Logistik

Tobias Jonasson.

Tobias Jonasson, stående krönikör i Intelligent Logistik, redaktionsrådsmedlem och i Juryn för tidningens pris Årets Logistiketablering blir ny president i den svenska delen av CSCMP (Council of Supply Chain Management Professionals) efter Carl-Axel Eriksson.

Carl-Axel som varit med i styrelsen sedan statrten i Sverige 1996 kvarstår i styrelsen. Tobias är en välkänd profil inom logistik och supply chain i Sverige och är verksam som senior rådgivare och konsult på managmentkonsultföretaget MYSIGMA.

– Att få möjligheten att representera och utveckla de värden som CSCMP står för är såklart både hedrande och spännande, säger Tobias.

– Även om CSCMP är ett världsledande nätverk för yrkesverksamma inom Supply Chain-området är potentialen fortfarande stor att utvecklas vidare i Europa. Vi kommer att bli mer synliga i Sverige och övriga Skandinavien de närmaste åren och förutom våra Roundtable-aktiviter finnas med i olika forsknings- och analysområden, fortsätter Tobias.

CSCMP har idag ca 8.500 medlemmar över hela världen, från ledande företag och universitet och forskningsorganisationer. I september 2018 arrangeras den årliga ”Edge-konferensen” i Nashville, Tennesse och den beräknas samla ca 3.500 delegater. CSCMP erbjuder oanade möjligheter inom ”networking, career development and educational opportunities”.


Läs mer