Teamchef sökes till Logistikcentrum i Hallsberg

juni 10, 2023 Arbetsmarknad
Ahlsell Logistikcentrum i Hallsberg är ett av de största centrallagren i Europa. På arbetsplatsen i Hallsberg arbetar ca 1000 medarbetare. Ungefär 850 stycken av dessa jobbar dygnet runt med att emot, packa, och skicka iväg produkter till våra kunder. Det jobbar även ett hundratal tjänstemän inom logistikflödet.Vi erbjuder
Vi är marknadsledande i det vi gör och vi är en trygg arbetsgivare med en varm kultur där det finns goda möjligheter att utvecklas och växa i olika roller. Våra värdeord; ansvar, enkelhet och öppenhet genomsyrar vår verksamhet och vi jobbar aktivt för att skapa en kultur där du som individ kan uppnå din fulla potential. Våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter och att arbetet innebär frihet under ansvar. För oss är det viktigt att tillvarata våra medarbetares olikheter och vi vill verka för en inkluderande kultur. Våra medarbetares olika bakgrunder, kompetenser och perspektiv är en viktig förutsättning för att vi ska nå framgång. Vi ser därför gärna en mångfald av sökanden. Läs gärna mer om hur vi ser på mångfald och inkludering på vår hemsida: Inkludering och mångfald (ahlsell.se)

På vårt Logistikcentrum finns hela vårt logistikflöde representerat i olika funktioner – allt från det operativa inköpet som säkerställer att vi har rätt produkter lagerlagt till våra lagermedarbetare som bland annat arbetar med orderplock, returhantering, tryck av arbetskläder samt att lasta transporterna för leverans ut till våra kunder. Allt detta hittar du under samma tak på vårt Logistikcentrum i Hallsberg vilket ger dig en mix och bredd av olika roller och möjligheter här hos oss!

Vill du få en tydligare känsla för Ahlsell så klicka på länken och följ med när vår Logistikchef berättar om hur vi arbetar på Logistikcentrum i Hallsberg: https://youtu.be/P904NxLg7rs

Din roll
Vi söker två Teamchefer som kommer att vara ansvarig för varsitt team på vår avdelning yttre plock. Som Teamchef har du ansvar för ett team på cirka 25 medarbetare på lagret. Du arbetar aktivt med att skapa förutsättningar, vägleda, stötta och ge feedback till teamet. Du har även det övergripande ansvaret att planera, organisera, leda och utveckla det dagliga operativa arbetet för ditt team. Vidare medverkar du även i avdelningens långsiktiga planering genom uppföljning av mål och aktiviteter tillsammans med Produktionschefen och övriga Teamchefer.

Vi är just nu inne i en spännande utvecklingsfas där vi planerar för att bygga ut vår verksamhet i Hallsberg. I din roll som teamchef kommer du att ha en aktiv del i denna förändringsresa.

Arbetstiden är förlagd på skift och arbetstiderna är: 07.00-16.00 och kvällsvecka 16.00-24.00

Din profil

Vi tror att du som söker drivs av att arbeta med människor! Du är en trygg, inspirerande, coachande ledare som är en förebild för dina medarbetare. Du pekar ut riktningen åt ditt team och är mån om att bidra till att skapa en miljö där dina medarbetare får utrymme och stöd att växa i sina roller. Som Teamchef är du lyhörd, kommunikativ och anpassar dig till ändrade förhållanden. Du tar initiativ till förändring och använder vår värdegrund som ledstjärna i arbetet. Att du är nyfiken och engagerad, van att arbeta i ett högt tempo och van att ta egna beslut är självklart ett stort plus.

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att leda personal och viss grundläggande utbildning inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet inom lager- och logistikbranschen. Du som söker bör ha grundläggande gymnasiekompetens och goda kunskaper i Office-paketet. Vidare har du en god förståelse för KPI:er och uppföljning av dessa, kunskap i arbetsmiljö och arbetsrätt samt att du är resultat- och kundorienterad.

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du kommer att få genomföra ett antal tester som då är ett första steg i rekryteringsprocessen. Så håll utkik i din mail efter att du skickat in ansökan.

Sista ansökningsdag är 2023-06-25. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.

Vid eventuella frågor kontaktar du rekryterande chef alen.besic@ahlsell.se.

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 50 miljarder SEK. Med drygt 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Kontakt:
Alen Besic, Produktionschef
alen.besic@ahlsell.se