Ny vd för Isolda och Selector Logistik

maj 21, 2019 Arbetsmarknad , Logistik

Stefan Petersson. Foto Ambia Trading Group.

Ledningen av Isolda och Selector Logistik förstärks. I fredags tecknades avtal med Stefan Petersson, som tillträder som ny vd för bolagen per den första juni i år.

Isolda är en del av Ambia Trading Group, noterat på Aktietorget, där även bolag som Selector Logistik och Netpact Europe ingår. I koncernen arbetar totalt ett sextiotal medarbetare.

Stefan kommer senast från Procurator AB, (tidigare Papyrus Supplies) där han i fem år haft Nordiskt ansvar för strategiskt kategori- och sourcingarbete, e-handel, marknadsföring, kvalitet och miljö samt replenishment och master data. Hans organisation om 80 personer fanns i Göteborg, Malmö, Estland och Kina. Stefan har även tidigare erfarenheter från ICA Specialvaror AB som kategori- och inköpschef samt Santa Maria AB som inköpsdirektör.

– Jag ser fram emot att få börja arbetet med att ta Isolda och Selector vidare i en marknad som är utmanande men som också erbjuder stora tillväxt- och förtjänstmöjligheter, kommenterar Stefan Petersson, tillträdande vd i Isolda och Selector.

– Jag tillträdde som vd i Isolda och Selector interimt i samband med att bolagen förvärvades av Ambia. När nu Isolda går in i en mer expansiv fas behövs en vd som finns fysiskt på plats i Göteborg på daglig basis,  kommenterar Marcus Andersson, vd i Ambia och avgående vd i Isolda och Selector.

– Vi har haft turen att kunna fånga Stefans intresse vid en tidpunkt som inte kunde vara mer rätt. Detta är vår kanske viktigaste rekrytering hittills, jag har stora förväntningar på Stefan i rollen som den som ska förvalta och utveckla Isolda och Selector under kommande år.