Heta namn på Logistik&Transport

maj 21, 2019 Events , Logistik

Sven-Olof Johansson, VD Fastpartner, Åsa Domeij, hållbarhetschef Axfood och Erik Selin, VD Balder, blickar in i framtiden under årets Logistik & Transport. Foto Svenska Mässan.

Logistikfastigheten är kanske den viktigaste länken i logistikkedjan. Lagren blir allt fler och allt större – och lockar verkligt tunga aktörer. Tre av dem är Sven-Olof Johansson, vd Fastpartner, Erik Selin, vd Balder och Åsa Domeij, hållbarhetschef Axfood. Under årets Logistik & Transport, den 5-6 november, blickar de in i framtiden.

Investeringstakten när det gäller logistikfastigheter har aldrig varit så hög som just nu. Den intensiva utvecklingen speglas på årets Logistik & Transport,5–6 november på Svenska Mässan i Göteborg.

Till konferensspåret den 5 november på Logistik & Transport kommer några verkligt spännande aktörer som satsar stort på logistikfastigheter. En av dem är just Axfood, vars hållbarhetschef Åsa Domeij– f d toppolitiker och språkrör för Miljöpartiet – berättar om företagets syn på logistik, framtidens miljökrav och jätteprojektet i Bålsta.

Dessutom medverkar två entreprenöriella giganter: finansmännen Sven-Olof Johansson, vd och storägare i Fastpartner, och Erik Selin, vd och huvudägare i Fastighets AB Balder.
– Två oerhört starka finans- och fastighetsprofiler med gedigen investerarerfarenhet från den nordiska marknaden, kommenterar Victoria Ödmark, Business Developer på Logicenters.
– De kommer, ur sina respektive perspektiv, att prata om möjligheter och utmaningar och hur de ser på marknaden, inte minst från utvecklingen av handelsfastigheter mot e-handel och logistikfastigheter.

Jan Nilsson, affärsansvarig för Logistik & Transport på Svenska Mässan, välkomnar satsningen:
– Jag är väldigt glad över att Logicenters även i år väljer att vara partner till Logistik & Transport. Tillsammans har vi hittat formen som stärker och adderar mervärde för våra varumärken.


Läs mer