Lager- och logistikmedarbetare till Hydroware

september 28, 2023 Arbetsmarknad
Hydroware utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska driv- och styrsystem för hissar. Genom stark fokusering på energi- och resurseffektivisering tillsammans med hissens reskomfort är vi idag en ledande leverantör till hissföretagen. Hydroware är ett företag som tar stor hänsyn till en hållbar utveckling, och verkar för att hissbranschen i stort skall inta en inriktning som leder till mer modulära hissar med standardiserade gränssnitt. Cirkulär ekonomi är en ledstjärna för oss. Idag är vi ca 170 medarbetare i gruppen. Vi har huvudkontor i Alvesta och finns även i Södertälje, Storbritannien, Tyskland, Nederländerna och Italien. Våra kunder är både stora och små hissföretag och vår försäljning sker till drygt 50 länder runt om i världen. Vi omsätter ca 500 MSEK och har ambitioner att fortsätta vår historia av god tillväxt. För att säkerställa att vi även i framtiden har de bästa produkterna på marknaden satsar vi stora resurser på produktutveckling och att skapa morgondagens hissar.

Nu söker vi en medarbetare till vår logistikavdelning på Hydroware i Alvesta.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och målinriktad. Du förstår vikten av ett bra samarbete och ser lagets mål som ditt mål – we build together. Du är också flexibel, hjälper gärna till där det bäst behövs och anpassar dig hela till nya förutsättningar och utmaningar. Viktigast av allt – du får jobbet gjort i tid!

Arbetsuppgifter som kommer att vara aktuella:

  • Packning av producerat material för utleverans till våra kunder.
  • Plock mot plockorder till produktion
  • Påfyllning i reservdelslager utifrån körplan
  • Inleveranser och ankomstkontroll av ankommande gods

En avslutad gymnasieutbildning inom något område samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har truckkort och kanske även någon tidigare erfarenhet från liknande arbeten. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som medarbetare i Hydrowares produktion ingår du i ett lag, där har du ett nära samarbete med kollegor. Vi har stort fokus på ständiga förbättringar och hoppas du vill vara med och utveckla vårt arbete. Det är låga ljudnivåer och en ren miljö.
På Hydroware finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget för den som vill växa med oss. Din kompetens och vilja är en nyckelfaktor för vår framgång!

Tillträde omgående.

Visstidsanställning 4-6 månader med möjlighet till förlängning.

Kollektivavtal: Teknikavtalet IF Metall.

 

Vill du veta mer om oss, titta in på vår hemsida – www.hydroware.se

Se också gärna våra filmer om Hydroware:

Hissföretag

The HydroElite Experience

 

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta;

Logistikchef
Lars Gustafsson
Telefon: 0472-451 18

HR
Annie Alm
Telefon 0472-451 77