JOBB. Supply Chain Manager sökes till Norma

maj 26, 2023 Arbetsmarknad

Vill du arbeta i internationell miljö med strategiskt ansvar för inköp och logistik? Vi söker en utvecklingsorienterad Supply Chain Manager som vill ta vår organisation till nästa nivå!  

Plats: Anderstorp
Sista ansökningsdag: 2023-06-05

Om rollen

Som Supply Chain Manager på Norma blir du en strategiskt viktig länk mellan den lokala verksamheten, vår nordiska marknad och koncernen. Uppdraget handlar om att optimera samtliga delar av vår försörjningskedja, innefattande prognos, inköp, kundorder och produktionsplanering. Till ditt stöd har du ett engagerat team om 7 personer och som du leder med ett coachande ledarskap för att säkerställa högsta möjliga kundservice i såväl bemötande som leverans mot kund.

Vidare förväntas du analysera data och trender för att förbättra effektiviteten, samt säkerställa att alla leveranser är i tid och med rätt kvalitet.  I uppdraget förväntas du även aktivt utveckla och förbättra arbetssätt i affärssystemet kopplat till Supply Chain. Vi arbetar i Microsoft D365.

Du blir en del av ledningsgruppen och rapporterar till vår svenska VD, men även till koncernens inköps- och logistikdirektörer. Placeringsort är Anderstorp. Resor inom och utanför Sverige förekommer.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en akademisk utbildning inom företagsekonomi, logistik, inköp eller motsvarande. Vi ser att du har några års erfarenhet av en ledande roll inom Supply Chain, med fördel från tillverkande industri. Du har god analytsk förmåga, ett övergripande och strategiskt kommersiellt tänk och är skicklig på att utveckla såväl processer som arbetssätt. 

Vidare är du en stark kommunikatör och trygg ledare med förmåga att engagera och entusiasmera andra. Vi värnar om vår företagskultur som bygger på bland annat laganda och professionalism och vi ser att du i allra högsta grad kommer bidra till denna.  Din förmåga att jobba med förändringsledning blir viktig. 

Vi verkar i en internationell miljö med kunder i 100 länder och ingår i en global koncern med tillverkning i 26 länder, vilket ställer krav på att du behärskar såväl det svenska som engelska språket obehindrat

Vi erbjuder

Vi ser fram mot att ta del av din erfarenhet och erbjuder en spännande karriärmöjlighet i en internationell- och framgångsrik koncern där vår lokala företagskultur präglas av en positiv atmosfär, förändringsvilja och laganda. Här får du i allra högsta grad vara med och utveckla hela försörjningskedjan och det finns därmed goda möjligheter att sätta egen prägel på tjänsten. Du kommer i det dagliga arbeta nära såväl kollegorna i Anderstorp som övriga enheter runt om i världen inom Supply Chain.

Låter det här som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan. I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87

Om oss

NORMA Sweden AB ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av Joint Technology såsom slangklämmor och kopplingslösningar. NORMA Sweden har tillverkning, lager, distribution, stödfunktioner och utveckling i Anderstorp med runt 90 medarbetare. Med cirka 9 000 anställda globalt, har koncernen ett internationellt nätverk av tillverkningsanläggningar och försäljnings- och distributionskontor i Europa, Amerika och Asien. Koncernen tillverkar ett omfattande utbud av innovativa produkter inom ”Fastening”, ”Fluid”- samt ”Water management” och är en ledande utvecklingspartner inom dessa områden. NORMA Group har över 10 000 kunder i mer än 100 länder. [www.normagroup.com] (http://www.normagroup.com)

Ansvarig rekryterare
Elin Dresch

elin.dresch@stellaab.se