Välkommen till Logistikläget 2020

november 1, 2019 Events , Fastigheter , Logistik , Logistiklägen
Välkommen till Logistikläget 2020

Februari kan kännas långt borta men är snart här och med den konferensen Logistikläget 2020 – en heldag med fördjupning inom logistik med ett särskilt fokus på logistiketableringar och logistiklägen.

Under dagen avslöjas vilka som är Sveriges 25 bästa logistiklägen 2020 med ett efterföljande panelsamtal – stämmer listan överens med verkligheten?

– Vi får mycket synpunkter om logistiklägeslistan så det kändes som det var dags för en paneldebatt om den och om svenska logistiklägen i allmänhet, säger Intelligent Logistiks redaktör Hilda Hultén.

På Logistikläget 2020 kommer Varuägare och TPL-aktörer berätta om hur de valde läge. Vi diskuterar kapacitetsbrist i elnätet, säkerhet och logistik, hållbarhet och andra aktuella logistikfrågor.

– Nästa år är tillgång till elnätskapacitet en ny del av kriteriet infrastruktur. Transportsektorn och logistiksektorn ställer om och alla behöver el, hur ska den kunna räcka till alla?

Logistikläget 2020  äger rum 6 feb, på Berns i Stockholm, och samlar branschen kring de nu viktigaste frågorna inom logistiken, med ett särskilt fokus på logistiklägen och etableringar.

Välkommen till en dag full av trendspaningar, paneler och nya insikter!