Stena Line stolt sponsor åt Europride 2018

juli 10, 2018 Sjöfart

Stena Line blir sponsor åt Europride. Foto: Stena Line.

Som en del av rederiets engagemang för mångfald och likabehandling går Stena Line in som partner till Europride. Förutom att delta i paraden i Göteborg kommer Stena Line att flagga flera av sina fartyg och terminaler runt om i Europa 27 juli till 19 augusti.

Stena Line strävar efter att skapa och vidareutveckla en hållbar arbetsmiljö. Målet är en verksamhet helt fri från trakasserier där alla får lika möjligheter oavsett ålder, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, etnisk tillhörighet eller funktionsvariation.

– Vi på Stena Line välkomnar alla till oss, oavsett om du vill jobba här, resa med oss eller bli en av våra affärspartners. Att delta var för oss en självklarhet och vi är mycket stolta över att stå bakom EuroPride och de värderingar kring jämställhet och mångfald de representerar, säger Ian Hampton, Chief People & Communications Officer på Stena Line.

Mångfald bland medarbetare bidrar inte bara till en mer öppensinnad arbetsmiljö; det hjälper också Stena Line att bättre förstå sina kunder.

– Precis som att vi skiljer oss åt, gör även våra kunder det. Desto mer mångfacetterade och kunniga vi blir, desto bättre blir vi också på att uppfylla våra kunders önskemål och skapa en riktigt bra reseupplevelse där de känner att vi bryr oss, säger Ian Hampton.

Europride är ett internationellt HBTQ-event som hålls i en ny stad varje år. I år delas äran mellan Göteborg och Stockholm och Stena Line är bronssponsor till Europride Göteborg.


Läs mer