Missa inte prisutdelningen av Årets Logistikkommun!

maj 6, 2014 Logistik

Den 7 maj hålls den första prisutdelningen någonsin för Intelligent logistiks nya pris Årets Logistikkommun. Samtliga finalistkommuner är på plats och vinnaren avslöjas kl 15.30 på aktivitetsytan under Logistik&Transportmässan i Göteborg. 

Missa inte prisutdelningen av Intelligent Logistiks nyinstiftade pris Årets Logistikkommun. Priset ges till en kommun som gjort framstående insatser för att förbättra sin logistik under föregående år, med stort fokus på hållbarhet, samordning och innovation.

Finalister:


Malmö kommun
“För enastående arbete med att utveckla cykel och kollektivtrafik och för att man 2013 antagit en plan där gods äntligen pekas ut som ett trafikslag”

Stockholms kommun
“Som tar ledarfanan och testar off-peakleverans och sensorstyrda lastzoner. Och i “Norra Djurgårdsstaden” tar kontroll över den eftersatta bygglogistiken”

Ystads kommun
“Som genom modiga “Ystad-Österlenmodellen” både samordnar och ruttoptimerar transporterna, med ökad transporteffektivitet och mer närproducerat som resultat”

Prisjury:
Cecilia Mårtensson, Sveriges kommuner och Landsting
Maria Lindholm, logistikforskare, Lindholmen Science Park,
Michael Stjärnekull, gruppchef kollektivtrafik, Sweco
Olof Moen, logistikforskare, författare till Samordnad Varudistribution 2.0
Gösta Hultén, projektledare Årets Logistikkommun, senior editor, Intelligent Logistik
Hilda Hultén, chefredaktör, Intelligent Logistik

Vid prisutdelningen kommer representanter från samtliga finalistkommuner, prisjuryn och redaktionen för Intelligent Logistik finnas tillgängliga för intervjuer och frågor. Tidningen finns även att träffa i monter C01:49 under hela mässan.

Tid: Onsdagen den 7 maj kl 15.30
Plats: Mässcenen, Logistik &Transport

Varmt välkomna!


Läs mer