Logistikpodd får andra säsong

september 18, 2019 Logistik
Logistikpodd får andra säsong

Åsa Leander och Tea Grbic. Foto Greencarrier.

Efter en inledande säsong bestående av 10 poddavsnitt, kör Tea Grbic och Åsa Leander vidare med ytterligare en säsong av “Älska logistik”.

Första avsnittet av andra säsongen kommer på torsdag den 19 september. Den här gången blir det 12 avsnitt som kommer komma varje vecka. Precis som förra säsongen är avsnitten på ca 15 minuter baserade på intervjuer med landets skarpaste logistikexperter.

– Premiäravsnittet gästas av Fabian Bengtsson från Siba/NetOnNet och kommer handla om hans långa resa inom detaljhandeln, betydelsen av förändring, drivkrafter och såklart logistik, kommenterar Tea Grbic.

– Andra och tredje avsnittet kommer gästas av Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna, om fastighetersägarnas betydelse i logistikkedjan och Robert Falck, Einride, om att förändra logistikbranschen och göra den mer hållbar.

Om Älska Logistik

Älska Logistik drivs av Greencarrier, nordens största privatägda logistikföretag. Programledarna är medarbetarna Åsa Leander som arbetar med hållbarhet och varumärke, samt Tea Grbic som arbetar med digital kommunikation.