God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år!

Karl-Bertil Jonsson, extraanställd på Posten:
”Jag tog undan paketet och gav det till en fattig.”
H K Bergdahl, byrådirektör:
”Det var förbanne mig det finaste jag hört sedan jag konfirmerades. Vill du ha ett fikon?”

Bildcred: Tage Danielssons dödsbo och Per Åhlin

Kära läsare!

Nu tar vi juluppehåll med nyhetsuppdateringen på intelligentlogistik.se och återkommer den 7 januari. Tills dess rekommenderar vi ett långt skönt jullov och trevlig julläsning i vårt nyhetsarkiv. Men glöm för den del inte bort 2013 som närmar sig fort.

I början av februari inträffar årets stora mediahändelse i Logistik-Sverige. Då publiceras 2013 års lista över Sveriges 25 bästa logistiklägen i Intelligent Logistiks årliga listning.
Den publiceras för 9e året i en temabilaga i Dagens industris hela riksupplaga i över 100 000 ex och med närmare 400 000 läsare. Och läsarna är inte vilka som helst. De är de tunga beslutsfattarna eller beslutspåverkarna i näringslivet. DI når 60 % av de allra tyngsta beslutsfattarna i hela landet och är den enda verkligt rikstäckande dagstidningen. Hos DI:s läsare finner vi ledarna och vd:arna inom organisationer, industri, handel, bank- och finans. (Orvesto)
Du kan också stärka ditt budskap ytterligare genom att synas på vår nyhetswebb och i vårt affärsmagasin, till marknadens lägsta kontaktkostnad.
Vår årliga listning av Sveriges bästa logistiklägen väcker alltid stor uppmärksamhet och citeras och kommenteras ofta i lokal dagspress.
Om du verkligen vill påverka och synas är det här du ska vara med. Och minns den nygamla sanningen: Syns du inte så finns du inte.
I nr 1 2013 visar vi också hur logistik och logistiketableringar idag är en stor jobbskaparen mitt i varselvågen. En enda logistiketablering i Helsingborgsregionen skapar t ex 550 nya jobb där.
Vi skriver om hur nya infrastruktursatsningar ritar om Stor-Stockholms logistikkarta.
Vi har reportage om finansiell logistik, apotekslogistik, e-handelslogistik och om Stora nordiska paketkriget.

Vi på Intelligent Logistik vill också passa på att önska alla gamla och nya läsare och annonsörer en riktigt

God jul  och ett gott nytt år!


Läs mer