Best Transport och NLX går samman

juni 20, 2018 Logistik , Transport

Best förvärvar i södra Sverige. Foto: Best Transport.

Best Transport förvärvar det Malmöbaserade företaget Netline Xpress, med syfte att förstärka sin närvaro i södra Sverige och möjlighet att erbjuda kunderna i regionen ännu snabbare leveranslösningar.

– NLX är en av de bästa transportaktörerna i södra Sverige och vi är otroligt stolta över att nu få välkomna NLX till Best Transport. Det här ger oss både ökad kapacitet och större fordonsflotta, vilket innebär att vi blir marknadsledande på bud och distributionstjänster i Skåneregionen. Vi tar också ett ordentligt kliv närmre vår målsättning att bli den ledande aktören inom flexibla och snabba leveranser i hela Norden, kommenterar Niklas Knight, vd för Best Transport.

Nu påbörjas arbetet med att integrera de båda bolagen och i höst ska såväl fordon som klädsel bytas ut till Best Transports signifikanta orangea färg.

– NLX och Best Transport är två bolag som liknar varandra just eftersom kundupplevelsen står i centrum. Best ligger i framkant med innovativa och tekniska lösningar som kommer att vinna marknadens förtroende för tidskrävande, kvalitetssäkrade transporter. Vi ser fram emot att börja jobba tillsammans och fortsätta erbjuda bud- och transporttjänster av högsta klass, kommenterar Stephan Larsson, operativt ansvarig på NLX.