NTEX tredubblar sin lagerkapacitet

maj 11, 2023 Lager , Logistik

NTEX tredubblar sin lagerkapacitet under 2023 och kapaciteten ökar från 18 000 pallplatser till 54 000 pallplatser bara i Sverige.
– Vi är glada att kunna utöka vår kapacitet för att stödja våra kunders behov, säger Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics på NTEX.

Med nyligen öppnade anläggningar i Helsingborg och öppningen av ett nytt lager i Göteborg i september, expanderar NTEX sin lagerkapacitet under 2023 och tredubblar sin nuvarande kapacitet från 18 000 pallplatser till 54 000 pallplatser bara i Sverige.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett omfattande utbud av tjänster, inklusive lagerhållning, transport och logistiklösningar. Våra nya och utökade anläggningar visar vårt fortsatta engagemang för att möta våra kunders behov, säger Roger.

Utöver detta hanterar NTEX lageranläggningar på 33 000 pallplatser i Vestby, Norge, 16 000 kvadratmeter lagringsutrymme i Bristol och Immingham i Storbritannien och 5 000 kvadratmeter i Lille, Frankrike.

– Med vår utökade lagerkapacitet och expertis inom logistik och transport är vi väl positionerade för att ta oss an alla logistikutmaningar. Vårt mål är att erbjuda våra kunder omfattande logistik- och transportlösningar som gör att de själva kan fokusera på sin kärnverksamhet, säger Roger.

NTEX lagerverksamhet erbjuder standardgränssnitt till de flesta ERP-system och erbjuder ett utbud av logistiktjänster, inklusive varumottagning, lagring/produktion, orderplockning och packning, leverans, order- och transportadministration och WH-administration.

– Vår expertis inom 3PL och lagerhantering, kombinerat med vår betydande kapacitet för nya kunder, gör oss till den idealiska partnern för företag som vill effektivisera sina logistikprocesser, säger Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics på NTEX, i ett pressmeddelande.