Croisette får uthyrningsuppdrag om 65 000 kvadrat i Munkedal

mars 30, 2023 Lager , Logistik

Croisette har fått uppdraget av Hökerum Bygg AB att arbeta med uthyrningen av cirka 65 000 kvadratmeter handel samt lager- och logistik. Ansvariga för projektet är Samuel Sandgren och Jennifer Eriksson.

År 2021 förvärvade Hökerum Bygg 170 000 kvadratmeter mark vid E6 i Munkedals kommun norr om Uddevalla. Marken som ligger vid avfart 100 längs med E6 norrut är detaljplanerad och här ska handel samt lager- och logistikområde utvecklas.

–Vi ser mycket fram emot samarbetet med Croisette för att utveckla vår fastighet i Håby. I närområdet finns redan flera välkända och etablerade verksamheter och det finns fina förutsättningar för fler att ansluta sig, säger Daniel Göök, projektchef på Hökerum Bygg AB.

Planen är fyra etapper och under året drar etapp ett igång, vilket innefattar ca 30 000 kvadratmeter mark med fokus på handel, restaurang och hårdgjord yta för elbilsladdning. Jakten på de perfekta aktörerna är i full gång och hittills har avtal med aktörer för laddstationer för elbilar signerats, enligt pressmeddelandet från Croisette.