Crunchfish och JoinPad förenklar lagerhantering hos MaxMara

december 7, 2018 IT/Teknik , Logistik

Nasdaq-listade Crunchfish har inlett samarbete med JoinPad – en global leverantör av Augmented Reality-lösningar för företag. Samarbetet har nu kommit till en fas då genomförandet av ett antal fälttester ska inledas, bland annat inom logistik och lagerhantering.

Pilottestet utförs  för Marina Rinaldi, en del av modekoncernen MaxMara och  använder AR och Crunchfishs geststyrningsmjukvara för lagerhantering i syfte att effektivisera inventerings­processen med snabbare hantering, öka noggrannheten samt underlätta arbetsprocessen för medarbetarna genom bättre arbetsställning. 

– Det är avgörande för oss att kunna möta våra kunders förfrågningar om AR-lösningar med flexibla och intuitiva interaktionsmöjligheter. Vi är glada att vi nu tillsammans med Crunchfish kan öka kundvärdet genom att erbjuda en bra användarupplevelse baserad på solid geststyrnings­­teknologi, kommenterar Mauro Rubin, vd för JoinPad.

– Vi är mycket glada över samarbetet med JoinPad. De har en intressant affär på en global marknad med applikationer som verkligen kan dra nytta av vår mjukvara för gestinteraktion. De omedelbara pilottesterna tillsammans med flera av JoinPads kunder gör det än mer spännande, kommenterar Joakim Nydemark, vd för Crunchfish.