Jan Kilström lämnar Green Cargo

Jan Kilström går vidare mot andra uppdrag. Foto: Green Cargo.

Efter fem år som vd på Green Cargo väljer Jan Kilström att lämna bolaget för ett nytt uppdrag “utanför branschen” , som han tillträder under hösten.

– Jag har trivts fantastiskt bra på Green Cargo och är väldigt stolt över allt vi har presterat. Vi har under de här åren åstadkommit en stark resultatförbättring i bolaget. Men, jag har fått ett spännande erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Exakt vad jag ska göra kan jag inte säga idag, kommenterar vd Jan Kilström, i ett pressmeddelande.

Att det handlar om ett vd-uppdrag utanför branschen kan han dock säga.

– Med sitt engagemang och driv har Jan Kilström gjort ett mycket bra arbete med att utveckla Green Cargo och hantera de utmaningar företaget ställts inför. Han har på ett betydande sätt bidragit till den kraftiga resultatförbättring och omstrukturering av bolaget till en mer effektiv organisation. Jag respekterar hans beslut att nu lämna för att börja en ny fas i sitt professionella liv och från styrelsens sida vill vi tacka honom för alla hans insatser, kommenterar styrelseordförande Jan Sundling.

Rekrytering efter ny VD har påbörjats.


Läs mer