Logistik växer för utbildningsföretag

januari 8, 2013 Forskning , IT/Teknik , Logistik , Transport

Training Partner har vuxit till att bli det femte största utbildningsföretaget i  Sverige. Företaget arbetar främst med teknik- och besiktningsutbildning. Ett affärsområde som växer är logistik och affärsutveckling.

– I dag får vi fler och fler uppdrag att hjälpa företagen med att se över att utveckla sina processer för att öka lönsamheten. Att förbättra sina rutiner och höja kompetensen inom sälj och verkstad genererar betydligt mer än man tror. Inom vilket område vi kommer att växa mest under 2013 är svårt att säga, men vi fortsätter att hålla kundfokus och ser till att fylla kundernas behov, säger Peter Olofsson, vd i ett pressmeddelande.

Med fokus på affärs- och kompetensutveckling i fordonsbranschen har Training Partner blivit ett av de snabbast växande företagen i Sverige och därmed fått Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag 2012.

– Vi är mycket glada och stolta över att ha fått utmärkelsen Gasellföretag 2012. Det bekräftar att de satsningar vi gjort för att möta våra befintliga och nya kunders behov har varit rätt, kommenterar Peter Olofsson.

Det medvetna arbetet med kundfokus har bl a resulterat i utbildningscentret i Arlandastad byggts ut med ytterligare lokaler samt en testbana Test Track 1.

– Vi har också breddat vårt utbud inom teknik- och besiktningsutbildning och kunnat anställa fler medarbetare.

 


Läs mer