Internationell logistikelit till Nässjö

november 11, 2013 Forskning , IT/Teknik , Logistik , Logistiklägen
Internationell logistikelit till Nässjö

Vi ska ge kunskapsbehålling och inte bara vara en fysisk logistikpark, säger Leyla Is, projektledare för Logistic Park Nässjö. Foto: NNAB

Den 12 november får Logistic Park i Nässjö internationellt finbesök av bl a Art Smalley, John Vellema och Samm McPherson. En heldagskonferens blir startskottet på den nya satsningen på att bli ett internationellt kunskapscentrum, och projektledare Leyla Is är förväntansfull.

– Höjdpunkten är att vi kommer igång, säger Leyla Is, projektledare på NNAB och konceptansvarig för Logistic Park Conference i Nässjö, som imorgon drar igång med sitt första heldagsseminarium på Träcentrum i Nässjö.

Talarlistan är stjärnspäckad, med stora internationella namn som Art Smalley, John Vellema och Sam McPherson, några av världens främsta experter inom Supply Chain Management och Lean.

– Det är ju genom att erbjuda en kunskapsförtjänst och inte bara en fysisk logistikpark som vi vill särskilja oss från andra logistikcentrum, säger Leyla Is.

Leyla Is var tidigare managementkonsult vid Bearing Consulting Hon har ett starkt leanfokus, med djup kunskap om bl a Lean Management och lång erfarenhet från internationell logistik. Och Intelligent Logistik har hört mycket beröm av Leyla Is för programinnehållet i förväg.

– Det är roligt, och intresset har varit jättestort från den lokala industrin och näringslivet. Tyvärr krockar vi med sub contractor-mässan på Elmia, annars hade vi haft ännu fler deltagare. Men vi fyller upp bra med 60 personer imorgon, säger Leyla Is.

Målet med Logsitic Pak Nässjö är att bli ett kunskapscentrum inom logistik och Supply Chain, inte bara i Sverige utan även internationellt.

– Det kommer att lyfta hela regionen.

Av Hilda Hultén


Läs mer