Woody bygghandel inviger nytt centrallager

PoG Woody bygghandel inviger sitt 20 000 kvm. utbyggda, centrallager. Foto PoG

PoG Woody Bygghandel AB inviger idag, fredag,  sitt nya utökade distributionscenter och lager i Södra Sandby med en totalyta på 20 000 kvm.

– Vi försöker verkligen utveckla vår verksamhet med både nya tjänster och på nya orter och vill utöka vår ledning som den bästa byggleverantören och logistikpartnern i syd. Inte stanna upp och vara nöjda, berättar PoG:s ägare och vd Kalle Gustafsson i ett pressmeddelande.

– För detta och med tanke på att bolagets tillväxt de senaste åren och våra tydliga strategiska mål kommande femårsperiod, så krävs ett större DC-lager med plats för större volymer.

Därför har man utökat sin anläggning på Borrsvängen 20 i Södra Sandby, som är navet i PoG:s logistikhantering, med ytterligare 8 000 kvm, för bland annat ett nytt och större virkeslager.
Med denna ökade kapacitet kommer PoG att kunna möta proffskundernas önskemål om förbättrad service med mer färdiga lösningar. Numera efterfrågas hela kit där plocklager, bearbetning och måleri tillsammans levererar färdiga paket ut till byggarbetsplatsen.

– Vi gör allt mer av arbetet redan här och därmed blir jobbet ute på byggarbetsplatsen mer rationellt och smidigt, förklarar Kalle Gustafsson.


Läs mer