Swedemount välkomnar Logic Consulting som ny hyresgäst till logistikcentret i Göteborg

juni 13, 2023 Fastigheter , Logistik

Swedemount Sportswear & Fashion AB öppnade nyligen upp sitt nya logistikcenter i Sörreds logistikpark i Torslanda, Göteborg. Nu meddelar de att de framgångsrikt knutit till sig Logic Consulting som hyresgäst för en del av det nya logistikcentret. Detta partnerskap markerar en milstolpe för båda företagen och banar väg för ett framgångsrikt och lönsamt samarbete.

Logic Consulting är en erkänd 4PL-aktör inom logistik- och lagerbranschen. Med deras specialisering inom logistik- och lagerhantering erbjuder de en omfattande portfölj av tjänster. Därutöver bedriver de även e-handelsförsäljning på två domäner. Deras kompetens och erfarenhet på dessa områden gör dem till en idealisk hyresgäst för Swedemounts logistikcenter.

Detta avtal är ett viktigt steg för oss som bolag, då det hjälper oss att skapa en mer effektiv kostnadsstruktur inför framtiden, säger Johan Andgren, vd på Swedemount Sportswear & Fashion.

Partnerskapet har vuxit fram efter en noggrann och aktiv sökprocess för att hitta den perfekta hyresgästen för den del av logistikcentret som Swedemount inte kommer att utnyttja under de kommande åren. Att välkomna Logic Consulting som hyresgäst är ett strategiskt steg som kommer att gynna båda företagen på flera sätt.

– Vi är övertygade om att Logic Consulting är den perfekta hyresgästen för oss på många olika sätt. Detta partnerskap kommer att erbjuda långsiktiga fördelar och möjligheter till samarbete på flera områden. Vi ser fram emot att utveckla och dra nytta av dessa synergieffekter under kommande år, fortsätter Johan Andgren.