OnePartnerGroup Logistics till Kungsbacka

april 11, 2018 Fastigheter , Lager , Logistik , Logistiklägen

OnePartnerGroup Logistics flyttar in i santa Marias gamla lokaler i Kungsbacka. Foto: OnePartnerGroup

OnePartnerGroup Logistics utökar sin verksamhet och flyttar in i nya lokaler på 10 000 kvm i Kungsbacka. 

OnePartnerGroup Logistics tillhandahåller tredjepartslogistik till kunder både från Göteborgsområdet men även andra ställen i Sverige och flyttar in i nya lokaler på 10 000 kvm i Kungsbacka. De nya lokalerna har kryddjätten Santa Maria tidigare huserat i.

– Vi letade efter ett läge söder om Göteborg då denna möjlighet dök upp och vi kom fram till att det gav oss ultimata förutsättningar att leverera våra tjänster på ett optimalt sätt till våra kunder, kommenterar Björn Häger, regionchef för OnePartnerGroup Logistics Väst.

Med närhet till både hamn och flygplats, och som bra servicepunkt för både B2B- och e-handelskunder med närhet till kunderna i Göteborgsregionen, ligger Kungsbacka perfekt till för företaget.

– Vi är mycket nöjda med lokalerna. Vi vill skapa ett lokalt, flexibelt logistikcenter tillsammans med våra kunder. Här i Kungsbacka vill vi bygga upp lager- och logistikverksamhet för Sverige, hela Norden och resten av Europa,.

Tanken är att fylla lokalerna i Kungsbacka och sedan påbörja nästa expansion. Då vill OnePartnerGroup Logistics erbjuda sina kunder fler lägen och ännu större ytor både genom att förvärva befintliga och bygga nya logistiklokaler.

– I nuläget är Kungsbacka vårt fokus men vi tittar redan på nya lägen i Göteborgsregionen att expandera till. Vi har inte hittat några lämpliga tomter att bygga på än men ett större logistikområde mellan till exempel Göteborg och Borås kan vara intressant, kommenterar Björn Häger.


Läs mer