Nytt bolag för handel och logistikrådgivning

mars 25, 2013 Fastigheter , Logistik

Fastighetsrådgivaren Nordier satsar på rådgivning inom logistikfastighetsrådgivning genom det nybildade bolaget Nordier Retail & Logistics AB.

Två nya partners, Magnus Hammar och Mikael Karlsson, som båda arbetar inom området på CBRE, har rekrytrats. De blir båda partners i nybildade Nordier Retail & Logistics AB. Vd för det nya bolaget blir Magnus Hammar.

– Målet är att etablera oss som en av de allra främsta aktörerna även inom detta segment säger Andreas Eneskjöld, vd på Nordier Property Group.

– Teamet har redan visat att de är några av de mest anlitade personerna inom segmentet och i takt med ökande professionalism från beställarsidan och minskande marginaler i en allt mer konkurrensutsatt bransch tror vi timingen är god för en satsning på de bästa rådgivarna.

Hammar och Karlsson har tillsammans över 20 års erfarenhet av handel- och logistikuthyrning samt transaktionsrådgivning inom segmentet.

– Vi har lyckats mycket väl med vår rådgivning under 2012 där vi haft en avslutsfrekvens på försäljningsuppdrag om 85 % samt hyrt ut 55 000 m² lokaler. Jag är mycket glad att vi kan satsa på ytterligare ett bolag med två seniora partners i vår strävan att bygga upp ett ännu starkare varumärke inom fastighetsrådgivning, säger Andreas Eneskjöld.


Läs mer