Ny chef för Eskilstuna Logistik

oktober 2, 2015 Fastigheter , Logistik , Logistiklägen
Mikael Jonsson tar över som chef för Eskilstuna Logistik.

Mikael Jonsson tar över som chef för Eskilstuna Logistik.

Mikael Jonsson tar rollen som ny Logistikchef för Eskilstuna Logistik. Mikael Jonsson kommer närmast från tjänsten som Näringslivsutvecklare hos Eskilstuna kommun. Mikael har varit starkt engagerad i utvecklingen av Eskilstuna som logistikregion sedan 2009.

– Vi har en bra position som regionens logistiknav och det finns ett stort intresse på marknaden för Eskilstuna. Ett intresse som mina medarbetare och jag kommer att fokusera på för att få fler företag att etablera sig och växa i Eskilstuna, säger Mikael Jonsson.
Mikael Jonsson tillträdde rollen som ny logistikchef 1 oktober samtidigt som Tommy Spångberg gick över till sin nygamla tjänst som Teknisk chef inom Eskilstuna Logistik.

– Mikael Jonsson kan vår verksamhet utan och innan, och har ett bra kontaktnät nationellt som internationellt inom logistikvärlden. Därför känns det bra att han nu fortsätter arbetet med att ta Eskilstuna Logistik till nästa nivå, samtidigt som jag kan koncentrera mig på uppbyggnaden av nya Eskilstuna Tågdepå och utvecklingen av järnvägslösningar och kompetens i regionen, säger Tommy Spångberg.

Finalist för Årets Logistikkommun

Eskilstuna Logistiks verksamhetsidé är att erbjuda hållbara och kostnadseffektiva etableringslösningar för handel, logistik, datacenter- och industriverksamhet. Eskilstuna drivs av en affärsinriktad kultur, ett mångsidigt näringsliv och en aktiv högskola, och var en av fyra finalister till priset Årets Logistikkommun 2015, tack vare sina satsningar på kommunal samlastningscentral i egen regi, hållbar kollektivtrafik och kloka satsningar på logistikytor och spårgods.