Mer leksaker för Aditro

oktober 29, 2012 Fastigheter , IT/Teknik , Logistik , Transport

Leksaksdistributören Simba Dickie Nordic förlänger samarbetet med Aditro Logistics. Det nya avtalet är femårigt och innebär att Aditro sköter lager och transport åt Simba Dickie från sitt logistikcenter i Kopstad, Oslo.

Aditros logistikcenter i Kopstad sydväst om Oslo invigdes i juni 2010. Det är 14 000 kvm stort och har plats för mer än 20 000 pallar. Verksamheten är optimerad för snabbrörliga konsumentprodukter.

– Det långsiktiga samarbetet med Simba Dickie stärker Aditro Logistics ytterligare, och ger möjligheter till vidare utveckling for båda parter. Volymerna skapar en solid grund för vår fortsatta tillväxt i Norge, kommenterar Rune Edvåg, Manager Logistics Centre Kopstad i ett pressmeddelande.

Simba Dickie Nordic är en av Nordens största leksaksdistributörer med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Moderbolaget Simba Dickie Group är en av världens största producenter och distributörer av leksaker. Aditro Logistics är Nordens största transportörsoberoende tredjepartslogistiker, med cirka 150 000 kvm lageryta. Verksamheten är inriktad på logistiklösningar för handel och industri.
 


Läs mer